Gastenboek

  • 13-07-2017 - beste mw. Jones

    Wij hebben u een e-mail gestuurd.

    met vriendelijke groet,...  lees meer
  • 13-07-2017 - Geachte heer/mevrouw wil graag boekenleggers bestellen met eigen tekst. Kan...  lees meer
  • 28-06-2017 - Beste mw Huveneers,

    U heeft een email van ons ontvangen. Dit...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Compassion Child Survival Program

Juni 2012:

Geweldig om te zien dat Eddy (Emmanuel) zo'n prachtig kereltje is geworden. Hij heeft via Compassions Child Survival Program door de klanten van Spiritcards een hoopvolle toekomst gekregen samen met zijn moeder die ook leert om in haar eigen onderhoud te voorzien. We kregen een nieuwe foto van deze prachtige Parel!

 eddy2012.jpg

 Vanaf juni 2011 hebben we besloten via het nieuwe Child Survival Program van Compassion een baby en moeder uit Rwanda te sponsoren. Met onze sponsoring (mede door uw aanschaf van Spiritcards!) worden de kwetsbare Isezerano Emmanuel (Eddy) en zijn moeder beschermd tegen ziekten die te voorkomen zijn. Ze ontvangen liefdevolle steun van de lokale kerk en krijgen mogelijkheden te groeien op lichamelijk, geestelijk, sociaal-emotionel en cognitief gebied. Ook ontvangen ze één op één begeleiding van een projectmedewerker! Al tijdens de zwangerschap kan de sponsoring beginnen zodat de moeder weet dat er een toekomst is voor haar kind!

eddy.jpg

Lees en bekijk meer over het Child Survival Program van Compassion op hun website.

Meer zien wat het Child Survival Programma van Compasion dote kijk naar deze uitzending van Nederland Helpt: http://beta.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1093237

 

Nieuw!

Sets onderzetters met mooie teksten!

Aanbieding

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie