Laten versturen

Rechtstreeks een kaartje sturen naar een ander?
Dat kan snel en voordelig. U betaalt de kaart van uw keuze en 0,80 portokosten en wij versturen de kaart met uw persoonlijke boodschap.
Volg daarbij de volgende eenvoudige stappen:

 1. Kies een spiritcard en plaats deze in uw winkelmandje.
 2. Rond uw bestelling af en vul uw eigen adres in bij Factuuradres en kies: Ik wens een afwijkend afleveradres op te geven, en vul hier het adres van de ontvanger in.
 3. Vul bij opmerkingen de tekst in die we achterop het kaartje zetten en indien een speciale verzenddatum gewenst is kunt u deze hier ook bij vermelden. Zonder datumvermelding versturen we de kaart dezelfde of de volgende werkdag na betaling per postnl.

Rechtstreeks een doos MERCI met insteekkaart sturen naar een ander?
U kunt via Spiritcards insteekkaarten bestellen die exact passen achter de folie van een doosje 250 gr. Merci, maar wilt u iemand verrassen met een doosje merci inclusief leuke insteekkkaart uit het Spiritcards assortiment? Dit kan voor slechts € 5,75 + daadwerkelijke verzendkosten van € 3,20.

Let op: Alleen mogelijk in combinatie met een insteekkaart!

2011-10-3112.35.55.jpg

Hoe werkt het?

 1. Bestel een doosje Merci in de spiritcards webshop
 2. Bestel daarna een spiritcards Merci insteekkaart naar wens
 3. Vul uw gegevens in bij factuuradres, Kies: Ik wens een afwijkend afleveradres op te geven, en vul hier het adres van de ontvanger in.
 4. Vul bij opmerkingen uw persoonlijke boodschap (met afzender vermelding) in die we op een briefkaart bijvoegen.
 5. Vermeld hier ook duidelijk wanneer het doosje merci bezorgd moet worden (vanaf 1-2 dagen na betaling! Let op dat Ideal betalingen dezelfde dag binnen zijn en Vooraf overmaken soms 1-2 dagen duurt voordat dit binnen is). Uiteraard zijn wij afhankelijk van TNT, maar we houden u op de hoogte van de verzenddatum.

Rechtstreeks een cadeautje of wensboekje sturen naar een ander?
Een spiritcard is al iets meer dan een kaartje, maar soms wilt u nog iets meer geven. Wij versturen graag uw wensboekje of kleine cadeautje naar wie u maar wilt voor bemoediging, troost en felicitatie!

Hoe werkt het?

 1. Bestel het wensboekje of cadeautje van uw keuze.
 2. Bestel een spiritcard naar keuze.
 3. Vul tijdens het bestelproces uw eigen adres bij factuuradres in.
 4. Kies: Ik wens een afwijkend afleveradres op te geven, en vul hier het adres van de ontvanger in.
 5. Schrijf bij opmerkingen uw persoonlijke boodschap aan de ontvanger en uw gewenste afzender, deze zetten wij voor u achterop de Spiritcard!
 6. We houden u op de hoogte van verzending (1-2 werkdagen na betaling, indien u en specifieke datum wenst vermeld u dit dan bij opmerkingen)

 

© 2009 - 2024 Spiritcards | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel